Volmaakt bouwt aan een inclusieve wereld via de kracht van design. Ons designlabel verbindt ontwerpers en maatwerkbedrijven. We ontwikkelen sociaal duurzame designproducten.

Matchmaking & productinnovatie

Volmaakt is meer dan enkel de designcollectie. We zijn een partner die sociale makers helpt bouwen aan een inclusieve wereld via de kracht van design en communicatie. Samen met ontwerpers en sociale makers – van maatwerkbedrijven tot mvo’s – uit heel Vlaanderen werken we aan sociaal duurzame designproducten.

Volmaakt brengt sociale makers en ontwerpers samen om designproducten te ontwikkelen én in de markt te zetten. We begeleiden organisaties in de ontwikkeling van een innovatief en kwaliteitsvol product op maat van de productielijnen in een maatwerkbedrijf of de welzijnszorg.

Kennis- expertisecentrum sociaal design

In 2020 namen Valerie Bervoet en Ron Hermans het initiatief om hun kennis vanuit de vorm van een vzw verder vorm te geven. Volmaakt streeft ernaar om het kennis- en expertisecentrum sociaal design van Vlaanderen te zijn.

Winkels

Wil je onze collectie in jouw winkel verkopen? Vraag naar onze catalogus

Designers

Volmaakt is in 2018 gestart in samenwerking met Sep Verboom, Cas Moor en Valerie Bervoet. De collectie 2020 is in samenwerking met Armand&Francine, Onbetaalbaar, Jielt Gregoire en Goele Maes. Volmaakt is steeds op zoek naar nieuwe samenwerkingen.

Stage

Volmaakt verhuist vanaf september 2022 naar een bruisende plek in hartje Gent waar we met verschillende disciplines aan de slag gaan rond het thema sociaal, duurzaam design. Ben je enthousiast en gedreven om hier aan mee te werken?

volmaakt stage communicatie

Stagiars Communicatie (m/v/x)

Volmaakt is op zoek naar stagiars die ons team kunnen versterken. Gepassioneerd door communicatie rond sociaal en duurzaam design? Dan is deze stage iets voor jou!

JOBOMSCHRIJVING

  • Je helpt mee aan het onderhoud van de website en socialmedia kanalen van Volmaakt. Je helpt de nieuwsbrief mee opstellen.
  • Je helpt mee content te produceren voor onze verschillende kanalen (foto, video, copy)
  • Je geeft mee vorm aan de marketing en communicatie rond projecten en collecties van Volmaakt.
  • Je helpt met de marketing en communicatie ter voorbereiding van events op onze nieuwe locatie.

Stagiars product designers (m/v/x)

Gepassioneerd door sociaal en duurzaam product design? Dan is deze stage iets voor jou!

JOBOMSCHRIJVING

  • Je werkt mee aan diverse Volmaakt designtrajecten: Van de ontwikkeling van ideeën t.e.m de prototyping van diverse objecten.
  • Je bezoekt diverse maatwerkbedrijven met sociale werkplaatsen en ateliers. 
  • Je werkt samen met externe designers aan projecten en leert zo van hun verschillende aanpak binnen een designproject.
  • Je krijgt de kans om met eigen ideeën en voorstellen af te komen. En als wij warm worden van je idee, kan het ontwerp mee opgenomen worden in de Volmaakt collectie.
Interesse?
Het spreekt voor zich maar voor alle zekerheid: je afkomst, leeftijd, geaardheid, geslacht of eventuele beperking maken bij je sollicitatie geen verschil. We selecteren je op basis van je kwaliteiten en vaardigheden. Heb je interesse in deze boeiende stages? Solliciteer dan snel en mail naar valerie@volmaakt.be!
 

Contact

Valerie@volmaakt.be | 0494 32 90 08

Het initiatief voor Volmaakt is ontstaan in Gent en mede mogelijk gemaakt door:

Vraag naar onze reseller prijs: