designer

De IPO Howest designers

August Verstraete is bescheiden maar heeft indrukwekkende vaardigheden en een gepassioneerde toewijding. Hij blinkt technisch uit.

Victor Verheyden focust graag op het visualiseren van problemen en het kritisch beoordelen van oplossingen, waarbij hij altijd een sterke nadruk legt op het visuele aspect. Zijn oog voor detail is onmisbaar geweest voor dit project.

Sara Verleyen staat in het leven met een open geest en een creatieve vonk. Ze staat te allen tijde klaar voor nieuwe kansen en uitdagingen. Haar nieuwsgierigheid is haar drijvende kracht.

IPO Howest

Tijdens het project FFG Remake werken we samen met jonge ontwerpers van de opleiding Industrieel Productontwerp Howest. 

We maakten een selectie uit de ontwerpen om vervolgens samen door te ontwikkelen tot een volwaardig product.  

June Reynaert denkt graag buiten de lijntjes. Creatieve ideeën heeft ze altijd in petto. Ze heeft een passie voor het verkennen van de wereld en omarmen van diverse culturen.

 

 

Simon De Haas is een gepassioneerde designer. Hij was meteen gecharmeerd door het project.  Circulair ontwerpen is zijn ding.  Met heel veel creativiteit en de nodige pragmatiek ontwerp hij een bumbag. 

Hij houdt van het feit dat iedere bumbag een andere combinatie van kleuren en patronen heeft. Het schept een soort van collectability en een meer intieme band tussen jou en je uniek stukje, aldus Simon.

Siska Derveaux