In de ban van .. 

Met het project ‘In de ban van..’ geven we  banners of andere reclamedragers een nieuw leven.

De mooie illustraties op de designobjecten doen het moment dat je in de ban was/bent van een mooie tentoonstelling of museumbezoek (her)beleven. Indien mogelijk voorzien we ook steeds een QR-code naar de voorbije/lopende tentoonstelling.

Contacteer ons gerust voor meer informatie over onze de ‘In de ban van ..’ aanpak.

In de ban van Van Eyck

2020 moest in Gent helemaal in het teken van schilder Jan Van Eyck staan. Helaas was corona ook hier de grote spelbreker. Maar de (prachtige) reclamebanners voor het themajaar die overal in het Gentse straatbeeld hingen, krijgen een tweede leven in onze designershandtassen.

Volmaakt zette een samenwerking op tussen de Gentse ontwerpster Liesbeth Verhelst en maatwerkbedrijf De Kemphaan uit Hamme. 

Het resultaat is een sociaal én circulair vervaardigde handtas. Zelfs de pvc-buizen en musketons werden hergebruikt.  De handtassen zijn een limited edition van 200 genummerde stuks. Vanaf 18 december te koop via onze shop of via de Van Eyck shop – Gent.  Wil je zeker zijn van jouw handtas? Reserveren, al dan niet in combinatie met afhaal in ons kantoor in Gentbrugge kan. Geef gerust een seintje via valerie@volmaakt.be.  

In de ban van Van Ecyk in de media.

De handtas is pas vanaf 18 december te verkrijgen, maar de Gentenaar was ons te snel af en gaf het project reeds aandacht. 🙂

Herbekijk ook de reportage op AVS – Oost-Vlaamse Televisie