In de ban van .. 

Met het project ‘In de ban van..’ geven we  banners of andere reclamedragers een nieuw leven.

De mooie illustraties op de designobjecten doen het moment dat je in de ban was/bent van een mooie tentoonstelling of museumbezoek (her)beleven. Indien mogelijk voorzien we ook steeds een QR-code naar de voorbije/lopende tentoonstelling.

Contacteer ons voor meer informatie over de ‘In de ban van ..’ aanpak.

In de ban van Van Eyck

2020 moest in Gent helemaal in het teken van schilder Jan Van Eyck staan. Helaas was corona ook hier de grote spelbreker. Maar de (prachtige) reclamebanners voor het themajaar die overal in het Gentse straatbeeld hingen, krijgen een tweede leven in onze designershandtassen.

Volmaakt zette een samenwerking op tussen de Gentse ontwerpster Liesbeth Verhelst en maatwerkbedrijf De Kemphaan uit Hamme. 

Het resultaat is een sociaal én circulair vervaardigde handtas. Zelfs de pvc-buizen en musketons werden hergebruikt.  De handtassen zijn een limited edition van 200 genummerde stuks. Ze zijn te koop via onze shop of via de Van Eyck shop – Gent.    

In de ban van Van Ecyk in de media.

De Gentenaar en AVS waren alvast enthousiast over onze tassen 

Van Ecyk is here (to stay)

Provincie Oost-Vlaanderen wil de circularie economie een boost geven en steunt het project. ‘In de ban van..’ werd geselecteerd omdat we met circulaire producten kwalitatieve werkgelegenheid creëren binnen lokale maatwerkbedrijven.