Geboren in Gent

Volmaakt bouwt aan een inclusieve wereld via de kracht van design. Het Gents designlabel verbindt ontwerpers en maatwerkbedrijven, en ontwikkelt sociaal duurzame designproducten.

Matchmaker voor Maatwerkbedrijven  

Volmaakt is meer dan enkel de designcollectie. We zijn een partner die sociale makers helpt bouwen aan een inclusieve wereld via de kracht van design en communicatie. Samen met ontwerpers en sociale makers – van maatwerkbedrijven tot mvo’s – uit heel Vlaanderen werken we aan sociaal duurzame designproducten.

Volmaakt brengt sociale makers en ontwerpers samen om designproducten te ontwikkelen én in de markt te zetten. We ontwikkelen nieuwe productlijnen of optimaliseren bestaande productlijnen.

Kennis- expertisecentrum sociaal design

In 2020 namen Valerie Bervoet en Ron Hermans het initiatief om hun kennis vanuit de vorm van een vzw verder vorm te geven. Volmaakt streeft ernaar om het kennis- en expertisecentrum omtrent sociaal design van Vlaanderen te zijn.  

Voor designers

Volmaakt is in 2018 gestart in samenwerking met Sep Verboom, Cas Moor en Valerie Bervoet. De collectie 2020 is in samenwerking met Armand&Francine, Onbetaalbaar, Jielt Gregoire en Goele Maes. Volmaakt is steeds op zoek naar nieuwe samenwerkingen. 

Voor winkels

Volmaakt heeft diverse verkooppunten. Wil je onze collectie in jouw winkel verkopen? Vraag gerust naar onze catalogus.

Contact

Valerie@volmaakt.be | 0494 32 90 08