+ Call

Ben je een Oost-Vlaams designer en heb je een hart voor de sociale economie? Ben je geïnteresseerd om jouw idee/concept uit te werken, in een nauwe samenwerking met maatwerkbedrijven van hier? En wil je in november 2019, samen met enkele andere designers, een nieuwe Vol+Maakt-collectie presenteren?

Kom dan naar onze inspiratie- en infoavond in Design Museum Gent, op dinsdag 12 maart (aanvang 17 uur). We vertellen je dan alles over onze eerste Vol+Maakt-collectie, die werd gelanceerd in september 2018, in samenwerking met Stad Gent. We laten enkele van de betrokken designers en maatwerkbedrijven aan het woord én vertellen je graag meer over de voorwaarden om deel te nemen aan onze nieuwe call voor 2019!

Wel is het belangrijk om je vóór 5 maart in te schrijven. Stuur ons een mailtje waarin je jezelf kort voorstelt. Vertel ons ook waarom je graag mee zou doen en/of interesse hebt in het project.

Ben je geen designer, maar een Oost-Vlaams maatwerkbedrijf en zie je opportuniteiten om mee te werken aan deze nieuwe collectie? Geef ons zeker een seintje. Wat zit erin voor jou? Nieuwe kennis dankzij de kruisbestuiving tussen designers en maatwerkbedrijven, waardevolle nieuwe contacten en bijkomende exposure. Kortom: het nieuwe traject biedt uw bedrijf de kans om deel te nemen aan een uniek project!

Zet alvast ook volgende data in je agenda:

  • 5 maart: deadline inschrijving
  • 19 april: deadline indienen concept(en)
  • 26 april: bekendmaking selectie ontwerpers

+ Pers

2018 -10 Weekendknack Black edition design

2018 – 09 De Morgen Magazine

2018 -12-10 Wall Street International

2018 – 009 Gents Stadsmagzine